Over mij

Over mij
april 4, 2018 Phyline Krukziener

The story of my life

Mijn verhaal begon al bij mijn geboorte. Volgens mijn ouders gilde ik als baby de hele buurt bij elkaar omdat ik wilde eten. Nog zonder tanden, vocabulaire of verstand van zaken, terroriseerde ik de hele familie tijdens het eten. Ik wilde óók zo’n bord in plaats van het babyvoer. Resultaat: ik was een veel te dik kind.

Op mijn 12e begon ik aan mijn eerste serieuze dieet: Atkins.
Daar moest ik mee stoppen toen ik mijn bed niet meer uit kon komen omdat ik verslapt was. Daarna bleef ik wel op gewicht. Tot ik op mijn 27ste stopte met roken. Drie weken later was er 10 kilo bij. Duidelijk: de sigaretten hadden plaatsgemaakt voor koekjes en andere dikmakers. Maar van de nicotineverslaving was ik af. In de jaren daarna at ik er door allerlei omstandigheden nog eens 20 kilo bij. Dat noemen ze nou emo-eten.

Alles geprobeerd

Door de jaren heen heb ik heel veel ge-dieet. Noem er één en ik heb het gedaan. Soms met (kortstondig) succes, maar meestal zonder. In 2009 kwam het Cambridge Weight Plan op mijn pad. Ik zag mensen in mijn omgeving goed en gemakkelijk afvallen en ik werd enthousiast.

Uiteraard heb je je eigen motivatie hard nodig en moet die ‘knop’ om, maar de shakes van het dieet zijn lekker en de reepjes die je na een tijdje mag vond ik elke keer weer een beloning. De grootste beloning is echter, dat ik weer lekker in mijn vel zit. En dat gun ik jou ook.

Ik help jou graag weer BLij te worden!

Verstand van zaken heb ik nu wel. Door de opleidingen en trainingen bij Cambridge Weight Plan wordt het programma steeds verder verfijnd, aangepast aan nieuwe inzichten rondom gezond eten en wat er nodig is om een gezond gewicht te bereiken en behouden. Zowel qua voeding als qua mindset.

En dat laatste is minstens zo belangrijk. Tijdens onze wekelijkse sessies laat ik je er meer over ontdekken. Ga voor meer informatie naar de Cambridge Weight Plan pagina. Of, als je nog meer inzicht wilt in jouw levensstijl en de oorzaken voor de (voedings)patronen die je hebt ontwikkeld, naar de Onwards pagina.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*