Cambridge Weight Plan

In 7 stappen naar je streefgewicht

Stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Geen moeilijke voorbereidingen, calorieën tellen of lastige boodschappenlijstjes. Je vervangt één of meer maaltijden door de Cambridge Weight Plan shakes, soepen, pap en repen in verschillende smaken. Deze zijn exclusief bij onafhankelijke Cambridge consulenten zoals BLijBLijven verkrijgbaar.

Hoe werkt het?

We beginnen met een intakegesprek waarin we samen jouw vraag en doel onderzoeken. Zodra alles duidelijk is maken we een plan dat bij jou past en stap je in op het juiste niveau van het 7 stappenplan. Je krijgt meteen een gratis map mee met tips en adviezen bij het stappenplan. Daarna kom je iedere week bij mij in de praktijk voor een consult van ca. 20 minuten. We kijken hoe het gaat en je krijgt meteen het advies en de producten voor de volgende week mee.

Je leert ook hoe je je eetpatroon kunt aanpassen om na het afvallen op gewicht te blijven. Wil je nog meer inzicht in jouw levensstijl en de oorzaken voor de (voedings)patronen die je hebt ontwikkeld? Kijk dan ook eens op de Onwards pagina.

Je doet het niet alleen

In de moeilijke momenten ben ik jouw steun in de rug. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk afslanken kan zijn en help je graag over die lastige drempels heen. Pas als jij blij bent, ben ik het ook

Word jij weer BLij?

Blijf niet bij de pakken neerzitten en maak een afspraak.

Neem contact met mij op!