Wist je dat je in een mensenleven gemiddeld vier keer de wereld rond loopt? Dat lukt alleen op gezonde voeten. En daarvoor is een goede voetverzorging onmisbaar. Ook je schoenen kunnen je parten spelen bij klachten aan je voeten. Loop je vaak of lang op hoge hakken? Of juist op hele platte schoenen? Heb je een voorkeur voor slippers? Hoeveel ruimte hebben je tenen? In de loop van de tijd kun je vervelende klachten aan je voeten ontwikkelen. Wanneer je hier langer mee blijft rondlopen dan verandert je lichaamshouding waardoor je ook problemen met je enkels, knieën, nek en rug kunt krijgen. 

Mijn naam is Phyline Krukziener en ik ben pedicure. Ik help je graag om je voeten gezond te houden en behandel problemen met:

  • Eelt (dik eelt, likdoorns)
  • Nagels (ingroeiende teennagel, schimmelnagel)
  • Huid (droge huid, kloven, schimmel)

Je voeten dragen jou je hele leven lang. Ze verdienen de beste verzorging. Na de deskundige behandeling bij Pedicure Blijblijven loop je als een zonnetje weer de praktijk uit!


Basis behandeling
Basis behandeling in combinatie met 1:1 Dieet
€ 37,50,-
€ 32,50
– Voeten desinfecteren
– Nagels knippen 
– Nagels en voeten frezen
– Tot maximaal 2 locaties per voet eelt verwijderen
– Inclusief 1 likdoorn verwijderen of kloof behandelen
– Eind desinfectie
– Incrèmen van de voeten met een bijpassende crème
– Maximaal 45 minuten
Extra likdoorn verwijderen€17,50,-
Extra kloof behandelen€17,50,-
Extra tijd voor o.a. behandelen eelt, per kwartier €17,50,-
Hoe ga ik te werk?

Allereerst worden je voeten gedesinfecteerd. Vervolgens knip ik de nagels en kijk ik verder wat er nodig is. Bijvoorbeeld:

  • behandeling van likdoorns
  • verwijderen van o.a. eelt, likdoorn(s), kloven
  • dunner frezen van de nagel(s)
  • losmaken van de nagelriem
  • verwijderen van restmateriaal tussen de nagelwal
  • een ingegroeide teennagel losfrezen

Daarna worden de nagels en de huid gepolijst met de speciale freesmachine. Je voeten worden opnieuw gedesinfecteerd en ingesmeerd met een bijpassend verzorgend product. 

Verder adviseer ik je over wat je thuis zelf kunt doen om zo lang mogelijk te genieten van je verzorgde voeten. Denk aan advies over schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging.

Jij wilt toch ook op wolkjes lopen? Maak dan snel een afspraak!

Voorwaarden annuleringen

Bij Blijblijven werken wij altijd op afspraak. Zorg dat je op tijd komt zodat wij voldoende tijd voor je hebben. Kun je je afspraak niet nakomen, dan dient deze minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd. Indien er niet of te laat wordt geannuleerd brengen wij € 25,- in rekening.